Menu

IVT Zorg is… Professioneel

Medewerkers van IVT werken met hart voor de zorg én de cliënten. We investeren in de deskundigheid van onze medewerkers door middel van bijscholing. Kwaliteit staat voorop!

IVT Zorg is… Dichtbij

Adequaat  en flexibel springen wij in op de zorgvragen. Onze betrokken medewerkers hebben tijd én aandacht voor onze cliënten.

IVT Zorg is… Persoonlijk

De cliënt staat centraal. Wij kennen onze cliënten en de cliënten kennen ons. De zorgverlening wordt afgestemd op de cliënt. Dat is zorg op maat van IVT!

Next

Vakantiewerk in de zorg?

IVT thuiszorg zoekt vakantiekrachten voor Hulp bij het Huishouden. Bekijk de vacature.

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch
IVT Zorg is… Professioneel

HBO-V stage/afstuderen

Begeleiding tijdens stage en afstuderen

IVT kraamzorg en IVT thuiszorg begeleiden ook stagiaires en afstudeerders van de opleiding HBO-V. Studenten uit alle leerjaren van de opleiding HBO-V hebben de mogelijkheid voor het lopen van stage binnen de afdeling Verpleging & Verzorging.

Meer informatie?

Meer weten? Neem contact op met de afdeling Personeelszaken via telefoonnummer (073) 720 0641 of stuur een e-mail naar vacature@ivt-zorg.nl

Alle opleidingsplaatsen zijn voor dit studiejaar al ingevuld. Helaas kunnen wij tot september 2016 geen nieuwe opleidingsplaatsen aanbieden. Vanaf mei 2016 kun je informeren naar de mogelijkheden voor het nieuwe studiejaar.

Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie