Menu

IVT op weg met Smarts ForFour

IVT is met haar opvallend bestikkerde Smarts van verre herkenbaar en bovenal veilig op weg. Wel zo prettig wanneer de medewerkers ’s avonds of ’s nachts op pad gaan. De Smarts ForFour zijn bedrukt met de frisse huisstijl van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg.

IVT winnaar Medewerkerbeleving Award 2019

“Wij vinden het niet belangrijk om een prijs mee naar huis te nemen, maar waar de Award voor staat, daar zijn wij natuurlijk wel enorm trots op. ”, aldus Marjolein Jaquet, Bestuurder van IVT. Lees verder.

Next

Cliëntenraad zoekt versterking!

Wie zet zich samen met de Cliëntenraad in om de belangen van onze cliënten thuiszorg te behartigen? Bekijk direct de vacature.

Volg IVT op Twitter en Facebook!

Altijd op de hoogte? Volg online IVT kraamzorg (Facebook & Twitter) en IVT thuiszorg (Facebook & Twitter)!

Op zoek naar vakantiewerk?

IVT zoekt per direct vakantiewerkers voor huishoudelijke ondersteuning bij de mensen thuis. Klik hier voor meer informatie!

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

Een 9 voor kraamverzorgenden IVT!

Zorgverzekeraar Achmea laat drie keer per jaar een klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren onder haar verzekerden. De resultaten van het eerste onderzoek zijn bekend en met een gemiddeld cijfer van een 8.7 komt IVT kraamzorg goed uit de bus.

Met name op het gebied van klantvriendelijkheid worden de kraamverzorgenden van IVT boven gemiddeld beoordeeld. Cliënten geven gemiddeld een cijfer 9!

De kraamtijd is meestal een mooie, bijzondere periode, waar veel mensen positief op terug kijken. IVT kraamzorg is dan ook erg blij met het behalen van deze mooie resultaten die de tevredenheid van jonge ouders over IVT kraamzorg weerspiegelt.

Bericht geplaatst op 3 juli 2012
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie