Menu

Thuiszorgwinkel

Wilt u zorghulpmiddelen op het gebied van kraamzorg of thuiszorg huren, lenen of kopen? Bezoek dan onze winkel aan de Weerdskampweg 21 in Den Bosch. Ook voor het terugbrengen van hulpmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers geven u graag persoonlijk en deskundig advies.

Next

Ontwikkelingen m.b.t. Corona

Door de ontwikkelingen rondom het Coronavirus zijn wij als thuiszorgorganisatie extra alert. Voor meer informatie volgt u onze nieuwsberichten.

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

Een 9 voor kraamverzorgenden IVT!

Zorgverzekeraar Achmea laat drie keer per jaar een klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren onder haar verzekerden. De resultaten van het eerste onderzoek zijn bekend en met een gemiddeld cijfer van een 8.7 komt IVT kraamzorg goed uit de bus.

Met name op het gebied van klantvriendelijkheid worden de kraamverzorgenden van IVT boven gemiddeld beoordeeld. Cliƫnten geven gemiddeld een cijfer 9!

De kraamtijd is meestal een mooie, bijzondere periode, waar veel mensen positief op terug kijken. IVT kraamzorg is dan ook erg blij met het behalen van deze mooie resultaten die de tevredenheid van jonge ouders over IVT kraamzorg weerspiegelt.

Bericht geplaatst op 3 juli 2012
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie