Menu

‘s-Hertogenbosch heeft een eigen Thuiszorgwinkel

Wethouder Huib van Olden verrichtte op donderdag 14 november de officiële opening van de thuiszorgwinkel voor de inwoners van Den Bosch en omgeving. Lees verder.

Next

Volg IVT op Twitter en Facebook!

Altijd op de hoogte? Volg online IVT kraamzorg (Facebook & Twitter) en IVT thuiszorg (Facebook & Twitter)!

Cliëntenraad zoekt versterking!

Wie zet zich samen met de Cliëntenraad in om de belangen van onze cliënten thuiszorg te behartigen? Bekijk direct de vacature.

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

Aanstelling mevrouw Marjolein Jaquet als nieuwe bestuurder IVT

Mevrouw Marjolein Jaquet is per 15 augustus 2018 benoemd tot nieuwe bestuurder van de stichtingen IVT Zorg, IVT kraamzorg en IVT thuiszorg.

Marjolein Jaquet heeft jarenlange ervaring in de zorgsector. In het verleden heeft Marjolein Jaquet onder meer gewerkt bij Stichting Humanitas Rotterdam als gebiedsdirecteur.

De raad van toezicht heeft in Marjolein Jaquet de juiste persoon gevonden om de ingezette koers verder te vervolgen en vorm te geven. Marjolein Jaquet volgt hiermee Gerben Welling op, die sinds april 2018 als interim bestuurder aan IVT verbonden is. Om een goede overdracht in het bestuur te waarborgen, zal Gerben Welling tot 31 augustus 2018 aan IVT verbonden blijven. IVT is Gerben Welling zeer erkentelijk voor de tijdelijke invulling van de bestuurdersfunctie.

“IVT is een organisatie met een groot hart voor de zorg, zowel voor cliënten als voor medewerkers. En dat sluit aan bij mijn persoonlijke drijfveren, want ook voor mij staat de zorg voor cliënten en de relatie met medewerkers voorop. Ik verheug me er op om samen met de medewerkers te werken aan excellente zorg voor onze cliënten”, aldus Marjolein Jaquet.

“Wij zijn ervan overtuigd dat we met de benoeming van Marjolein Jaquet als bestuurder de ingezette koers kunnen voortzetten en de ambities van IVT kunnen realiseren”, aldus dhr. drs. Hans Cosijnse, voorzitter van de raad van toezicht. De raad van toezicht wenst Marjolein Jaquet een inspirerende tijd toe bij IVT.

Organisatie  
IVT is een professionele en gecertificeerde zorgorganisatie met een veelzijdig thuiszorgaanbod in de regio’s ’s-Hertogenbosch, Vught, Heusden en St. Michielsgestel. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Door inzet van vakkundige medewerkers is IVT in staat hoogwaardige zorg met een persoonlijke benadering te bieden.

Naast thuiszorg biedt IVT ook hoogwaardige kraamzorg en is IVT op dit moment één van de belangrijkste marktleiders in de regio ’s-Hertogenbosch, Oss, Gemert, St. Michielsgestel en omstreken. Door een persoonlijke en professionele benadering, de inzet van één kraamverzorgende per gezin en de inzet van een kraamzorgconsulente die wensen aan huis komt bespreken, is IVT kraamzorg in staat vakkundige en persoonlijke kraamzorg te leveren.

Maatschappelijk belang
IVT Zorg heeft een maatschappelijke doelstelling en past de Zorgbrede Governancecode toe, zoals deze door de betrokken brancheorganisaties is vastgesteld. Dit betekent dat IVT de regels rondom goed bestuur toepast en op transparante wijze verantwoording aflegt aan de samenleving. Vanuit dit perspectief heeft IVT gezocht naar een nieuwe, veelzijdige bestuurder die vanuit de eigen ervaring het primaire proces van een kleinere zorgorganisatie begrijpt en in staat is zowel intern medewerkers te enthousiasmeren en te motiveren als extern de belangen van IVT Zorg te behartigen en actief deel te nemen in samenwerkingsverbanden.

Bericht geplaatst op 11 juli 2018
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie