Menu

IVT thuiszorg is … In Huis!

Rond 12 oktober valt bij onze cliënten van de thuiszorg de herfst uitgave van ons magazine ‘In Huis’ op de deurmat. Bent u nieuwsgierig? Lees hem dan hier online!

IVT op weg met Smarts ForFour

IVT is met haar opvallend bestickerde Smarts van verre herkenbaar. Afgelopen maandag namen medewerkers van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg hun nieuwe leaseauto in ontvangst. In de loop van maart zal het wagenpark met nog eens zestien Smarts ForFour uitgebreid worden.

Herkenning

Iedere dag doorkruisen de kraamverzorgenden en verpleegkundigen ’s-Hertogenbosch en omstreken om cliënten van zorg op maat te voorzien. Het zijn soms grote afstanden, maar met deze nieuwe leaseauto goed en bovenal veilig bereikbaar. De Smarts ForFour zijn bedrukt met de nieuwe frisse huisstijl van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg en daardoor nog beter herkenbaar voor zowel cliënten als omwonenden. Wel zo prettig wanneer de medewerkers ’s avonds of ’s nachts op pad gaan.

Energiezuinig

IVT heeft gekozen voor de Smart ForFour omdat het, naast een veilige en comfortabele, ook een milieuvriendelijke en duurzame auto is. Op deze manier probeert IVT een bijdrage te leveren aan een goed klimaat, nu en voor onze volgende generatie. Sommige medewerkers gebruiken hun dienstauto ook privé, en dan is het wel zo prettig dat de Smart ForFour voldoende ruimte biedt voor vier personen.

Lokale samenwerking

De leaseauto’s worden afgeleverd door autobedrijf Rüttchen Automotive B.V. in ’s-Hertogenbosch en zijn herkenbaar bestickerd door Merkx Reclame. Door een goede samenwerking tussen deze Bossche bedrijven konden de IVT leaseauto’s al in korte tijd de weg op.

Next

24/7 informatie over borstvoeding

Op de website Advies Borstvoeding lees je geen fabels, maar feiten over borstvoeding.

Zorgcoöperatie Den Bosch

Gemeente ‘s-Hertogenbosch biedt ondersteuning in het huishouden voor mensen met een beperking. Met informatie

Volg IVT op Twitter en Facebook!

Altijd op de hoogte? Volg online IVT kraamzorg (Facebook & Twitter) en IVT thuiszorg (Facebook & Twitter)!

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

Afscheid lid Cliëntenraad Thuiszorg

Op donderdag 10 oktober jl. heeft de cliëntenraad tijdens een intern diner van IVT thuiszorg afscheid genomen van de heer Fred Kling. Sinds 2008 heeft hij actieve invulling gegeven aan de Cliëntenraad van de thuiszorgorganisatie.

Waarom in de Cliëntenraad?

Zijn interesse om deel te nemen in de raad komt voort uit zijn jarenervaring in kwaliteitshandhaving en –verbetering. In de laatste 20 jaar van zijn beroepsleven heeft de heer Kling binnen diverse multinationals te maken gehad met kwaliteitsmanagement waaronder het kwaliteitssysteem ISO 9000. Samen met zijn ervaring als vrijwilliger bij bureau HALT, heeft hij zijn expertise met resultaat kunnen inzetten binnen de Cliëntenraad.

Behaalde successen

Eén van de belangrijkste zaken die de heer Kling afgelopen vijf jaar met de Cliëntenraad heeft bereikt, is de introductie van de koffiegesprekken tussen Cliëntenraad en de cliënten van IVT thuiszorg. Onder het genot van een kop koffie werd de ervaring van de cliënt met IVT thuiszorg besproken. Het intensiveren van deze contacten levert een schat aan informatie op die de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening ten goede komt. Daarnaast heeft de Cliëntenraad ook een actieve rol gekregen in de selectie en benoeming van nieuwe leden Raad van Toezicht. Ook bij een belangrijke gebeurtenis als deze heeft de Cliëntenraad medezeggenschap.

Nieuwe leden gezocht!

Met het vertrek van de heer Kling is de Cliëntenraad van IVT thuiszorg hard op zoek naar één of meer nieuwe leden. De Cliëntenraad stelt zich ten doel de gemeenschappelijke belangen van de cliënten (en eventueel familieleden) te behartigen. Wilt u stem en invloed geven aan cliënten, word dan lid van de Cliëntenraad!

Meer informatie over de werkzaamheden van de Cliëntenraad en/of het lidmaatschap van de Cliëntenraad? Kijk op de website of neem direct contact op door een e-mail te sturen naar clientenraad@ivt-zorg.nl

Bericht geplaatst op 14 oktober 2013
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie