Menu

Thuiszorgwinkel

Wilt u zorghulpmiddelen op het gebied van kraamzorg of thuiszorg huren, lenen of kopen? Bezoek dan onze winkel aan de Weerdskampweg 21 in Den Bosch. Ook voor het terugbrengen van hulpmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers geven u graag persoonlijk en deskundig advies.

Next

Ontwikkelingen m.b.t. Corona

Door de ontwikkelingen rondom het Coronavirus zijn wij als thuiszorgorganisatie extra alert. Voor meer informatie volgt u onze nieuwsberichten.

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

Coronavirus

Sinds 27 februari zijn er meerdere gevallen van een coronabesmetting bekend in Nederland. Dat roept natuurlijk vragen op bij klanten en hun familieleden. Bij IVT volgen wij nauwlettend de berichtgeving van het RIVM en ondernemen zo nodig actie voor onze klanten en medewerkers. Wij volgen hierin uiteraard de richtlijnen van de Rijksoverheid, het RIVM en de landelijke GGD. Wij verzoeken al onze klanten, bezoekers en medewerkers ook de adviezen van het RIVM en de GGD op te volgen.

Tips om verspreiding te voorkomen

De belangrijkste maatregelen die u zelf kunt nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn heel simpel. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen:

  • Was uw handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog of een papieren wegwerpzakdoek
  • Gooi papieren zakdoekje na gebruik weg en was of desinfecteer uw handen
  • Geen handen schudden (dit is een extra maatregel die sinds maandagavond 9 maart geldt)

Twijfelt u of u verschijnselen heeft die passen bij het coronavirus (COVID-19)? Bekijk dan eerst de vragen en antwoorden op de website van het RIVM. Twijfelt u daarna nog? Neem dan telefonisch contact op met uw huisarts. De huisarts overlegt met de GGD of onderzoek naar het nieuwe coronavirus nodig is.

Uitgebreide en laatst actuele informatie RIVM

De meest actuele informatie over het coronavirus voor Brabant leest u op de speciale sectie over het coronavirus op de website van het RIVM. Ook is er een landelijk telefoonnummer geopend: 0800-1351.

Bericht geplaatst op 9 maart 2020
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie