Menu

IVT thuiszorg is … In Huis!

Regelmatig ontvangen onze cliënten van de thuiszorg ons magazine ‘In Huis’, een leuk blad met persoonlijke verhalen, nieuwtjes en ontwikkelingen in de thuiszorg. Bent u nieuwsgierig? Lees hier de uitgaven online!

IVT op weg met Smarts ForFour

IVT is met haar opvallend bestikkerde Smarts van verre herkenbaar en bovenal veilig op weg. Wel zo prettig wanneer de medewerkers ’s avonds of ’s nachts op pad gaan. De Smarts ForFour zijn bedrukt met de frisse huisstijl van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg.

Next

Volg IVT op Twitter en Facebook!

Altijd op de hoogte? Volg online IVT kraamzorg (Facebook & Twitter) en IVT thuiszorg (Facebook & Twitter)!

Op zoek naar vakantiewerk?

IVT zoekt per direct vakantiewerkers voor huishoudelijke ondersteuning bij de mensen thuis. Klik hier voor meer informatie!

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

Herfstuitgave IVT ‘In Huis’ thuiszorg magazine

Deze week valt bij onze cliënten de herfstuitgave van het IVT magazine ‘In Huis’ op de deurmat! Het oktober nummer staat weer vol met leuke en interessante verhalen waaronder een kennismaking met onze eigen burgemeester van ‘s-Hertogenbosch, Jack Mikkers en onze nieuwe bestuurder van IVT, Marjolein Jaquet. Mevrouw Kools vertelt ons meer over haar passie schilderen. Daarnaast stellen wij u graag de diensten van onze nieuwe partners Wasservice Zuid en Restaurant Croy De Pettelaar m.b.t. de ledenservice IVT X-tra aan u voor. Wist u trouwens dat wij een onafhankelijke casemanager Dementie hebben? Lees hierover meer in het magazine.

Naast informatie is er ook weer ruimte voor ontspanning. Als u van kerstshoppen houdt, wacht dan niet te lang met het aanmelden van onze 2-daagse busreis naar de kerstmarkt in Düsseldorf! En naast onze uitjes kunt u ook weer genieten van een uitdagende puzzel.

Bent u nieuwsgierig? Lees het magazine hier dan online.

Bericht geplaatst op 10 oktober 2018
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie