Menu

IVT op weg met Smarts ForFour

IVT is met haar opvallend bestikkerde Smarts van verre herkenbaar en bovenal veilig op weg. Wel zo prettig wanneer de medewerkers ’s avonds of ’s nachts op pad gaan. De Smarts ForFour zijn bedrukt met de frisse huisstijl van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg.

IVT thuiszorg is … In Huis!

Regelmatig ontvangen onze cliënten van de thuiszorg ons magazine ‘In Huis’, een leuk blad met persoonlijke verhalen, nieuwtjes en ontwikkelingen in de thuiszorg. Bent u nieuwsgierig? Lees hier de uitgaven online!

IVT Zorg is… Dichtbij

Adequaat  en flexibel springen wij in op de zorgvragen. Onze betrokken medewerkers hebben tijd én aandacht voor onze cliënten.

Next

Op zoek naar vakantiewerk?

IVT zoekt per direct vakantiewerkers voor huishoudelijke ondersteuning bij de mensen thuis. Klik hier voor meer informatie!

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

Vakantiewerkers gezocht!

Zin in een goed betaalde én leuke vakantiebaan?!

Ga aan de slag bij IVT kraam- en thuiszorg.

Voor de zomermaanden (juni tot en met september 2019) zoeken wij gemotiveerde vakantiewerkers voor huishoudelijke werkzaamheden bij mensen thuis. Onze medewerkers kunnen dan rustig genieten van een welverdiende vakantie, want ze weten dat onze klanten verzekerd zijn van goede vervangende hulp.

Ben jij op zoek naar vakantiewerk en herken jij jezelf in onderstaande punten?

  • Je bent minimaal 17 jaar.
  • Je wilt €12,50 per uur verdienen.
  • Je werkt doelgericht, zelfstandig en houdt van aanpakken.
  • Je wilt mensen in de thuiszorg en/of kraamzorg graag helpen in het huishouden.
  • Je bent beschikbaar voor minstens 2 weken, maximaal 30 uur per week.
  • Je woont in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch.
  • Eigen auto is handig maar niet verplicht.

Interesse?!

Kom dan ons team versterken en meld je snel aan via vacature@ivt-zorg.nl. Voor vragen bel je naar onze afdeling Personeelszaken (073) 720 0641 of kijk je op onze kraamzorg en thuiszorg website.

 

Heleen Morselt is één van onze medewerkers die met met veel plezier bij IVT als Hulp bij het Huishouden werkt:

“Belangrijk voor mij is de klik met de cliënten daar ik bij de mensen ‘in huis’ kom. Huishoudelijk hulp is veel meer dan alleen poetsen. Je biedt een luisterend oor, geeft soms advies over hulpmiddelen en inrichting. Ook het sociale aspect in mijn werk vind ik enorm prettig. Als ik bij mensen aankom, staat de deur voor mij open en als ik wegga, word ik door sommigen zelfs uitgezwaaid. Dat geeft mij een heel fijn en tevreden gevoel. Daar doe ik het voor.”

Ben je ook benieuwd naar onze andere vacatures?
Kijk dan hier voor een overzicht!

Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie