Menu

IVT op weg met Smarts ForFour

IVT is met haar opvallend bestikkerde Smarts van verre herkenbaar en bovenal veilig op weg. Wel zo prettig wanneer de medewerkers ’s avonds of ’s nachts op pad gaan. De Smarts ForFour zijn bedrukt met de frisse huisstijl van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg.

IVT winnaar Medewerkerbeleving Award 2019

“Wij vinden het niet belangrijk om een prijs mee naar huis te nemen, maar waar de Award voor staat, daar zijn wij natuurlijk wel enorm trots op. ”, aldus Marjolein Jaquet, Bestuurder van IVT. Lees verder.

Next

Op zoek naar vakantiewerk?

IVT zoekt per direct vakantiewerkers voor huishoudelijke ondersteuning bij de mensen thuis. Klik hier voor meer informatie!

Cliëntenraad zoekt versterking!

Wie zet zich samen met de Cliëntenraad in om de belangen van onze cliënten thuiszorg te behartigen? Bekijk direct de vacature.

Volg IVT op Twitter en Facebook!

Altijd op de hoogte? Volg online IVT kraamzorg (Facebook & Twitter) en IVT thuiszorg (Facebook & Twitter)!

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

‘IVT baby’ kiekjes

Gemiddeld worden er iedere maand 100 ‘IVT baby’s’ geboren. Vanaf januari 2013 willen we iedere maand op onze Facebook pagina een compilatie maken van alle ‘IVT baby’s’ die in de voorgaande maand zijn geboren.

Wilt u uw kiekje van uw kleine spruit met ons delen? Stuur dan uw foto naar ons toe via het emailadres: info@ivtkraamzorg.nl Vermeld hierbij in ieder geval zijn of haar naam en geboortedatum.

Aan het einde van de maand die volgt op de maand waarin uw kindje is geboren, verzamelen wij de foto’s van de desbetreffende maand en plaatsen de compilatie op onze Facebook pagina. (Bijvoorbeeld: eind februari verzamelen wij de foto’s van alles baby’s die in januari zijn geboren)

Bericht geplaatst op 12 februari 2013
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie