Menu

Thuiszorgwinkel

Wilt u zorghulpmiddelen op het gebied van kraamzorg of thuiszorg huren, lenen of kopen? Bezoek dan onze winkel aan de Weerdskampweg 21 in Den Bosch. Ook voor het terugbrengen van hulpmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers geven u graag persoonlijk en deskundig advies.

Next

Ontwikkelingen m.b.t. Corona

Door de ontwikkelingen rondom het Coronavirus zijn wij als thuiszorgorganisatie extra alert. Voor meer informatie volgt u onze nieuwsberichten.

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

‘IVT baby’ kiekjes

Gemiddeld worden er iedere maand 100 ‘IVT baby’s’ geboren. Vanaf januari 2013 willen we iedere maand op onze Facebook pagina een compilatie maken van alle ‘IVT baby’s’ die in de voorgaande maand zijn geboren.

Wilt u uw kiekje van uw kleine spruit met ons delen? Stuur dan uw foto naar ons toe via het emailadres: info@ivtkraamzorg.nl Vermeld hierbij in ieder geval zijn of haar naam en geboortedatum.

Aan het einde van de maand die volgt op de maand waarin uw kindje is geboren, verzamelen wij de foto’s van de desbetreffende maand en plaatsen de compilatie op onze Facebook pagina. (Bijvoorbeeld: eind februari verzamelen wij de foto’s van alles baby’s die in januari zijn geboren)

Bericht geplaatst op 12 februari 2013
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie