Menu

Thuiszorgwinkel

Wilt u zorghulpmiddelen op het gebied van kraamzorg of thuiszorg huren, lenen of kopen? Bezoek dan onze winkel aan de Weerdskampweg 21 in Den Bosch. Ook voor het terugbrengen van hulpmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers geven u graag persoonlijk en deskundig advies.

Next

Ontwikkelingen m.b.t. Corona

Door de ontwikkelingen rondom het Coronavirus zijn wij als thuiszorgorganisatie extra alert. Voor meer informatie volgt u onze nieuwsberichten.

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

IVT kraamzorg adviseert online over borstvoeding!

De website ‘Advies Borstvoeding’ is geboren. Met de komst van dit online platform biedt IVT kraamzorg meer ondersteuning en begeleiding bij het geven van borstvoeding.

24/7 advies

Aanleiding om de website Advies Borstvoeding te ontwikkelen, is de toegenomen focus van IVT kraamzorg om borstvoeding op een verantwoorde wijze te stimuleren. Het geven van informatie en advies over borstvoeding is belangrijk voor het welslagen van deze bijzondere periode’, vertelt Lydia Bax, lactatiekundige bij IVT kraamzorg. De site geeft een goed totaal beeld van de kennis, zorg- en dienstverlening die IVT kraamzorg biedt op het gebied van borstvoeding. U vindt er uitgebreide adviezen en informatie over ons servicepunt (uitleen diverse hulpmiddelen borstvoeding), borstvoedingscursussen en mogelijkheden voor een lactatiekundig consult.

Prijsvraag

Om u kennis te laten maken met de nieuwe website en deze online geboorte te vieren, heeft IVT kraamzorg een prijsvraag uitgeschreven. Op de website staan een aantal beschuitjes met muisjes verstopt. Geef het juiste aantal door en maak kans op een waardebon t.w.v €25,- te besteden bij het servicepunt en/of cursusbureau van IVT kraamzorg. Meedoen kan tot 8 oktober 2012. Geef hier uw aantal door!

Wereld Borstvoeding Week

Van 1 tot en met 8 oktober 2012 vindt de Wereld Borstvoeding Week plaats in Nederland. IVT kraamzorg besteedt tijdens deze week speciale aandacht aan borstvoeding. Naast de lancering van de site Advies Borstvoeding, organiseert IVT kraamzorg samen met de partners van de Werkgroep Promotie Borstvoeding regio ‘s-Hertogenbosch het symposium ‘Borstvoeding, samen beter!

Bericht geplaatst op 5 oktober 2012
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie