Menu

IVT op weg met Smarts ForFour

IVT is met haar opvallend bestikkerde Smarts van verre herkenbaar en bovenal veilig op weg. Wel zo prettig wanneer de medewerkers ’s avonds of ’s nachts op pad gaan. De Smarts ForFour zijn bedrukt met de frisse huisstijl van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg.

IVT winnaar Medewerkerbeleving Award 2019

“Wij vinden het niet belangrijk om een prijs mee naar huis te nemen, maar waar de Award voor staat, daar zijn wij natuurlijk wel enorm trots op. ”, aldus Marjolein Jaquet, Bestuurder van IVT. Lees verder.

Next

Cliëntenraad zoekt versterking!

Wie zet zich samen met de Cliëntenraad in om de belangen van onze cliënten thuiszorg te behartigen? Bekijk direct de vacature.

Volg IVT op Twitter en Facebook!

Altijd op de hoogte? Volg online IVT kraamzorg (Facebook & Twitter) en IVT thuiszorg (Facebook & Twitter)!

Op zoek naar vakantiewerk?

IVT zoekt per direct vakantiewerkers voor huishoudelijke ondersteuning bij de mensen thuis. Klik hier voor meer informatie!

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

IVT kraamzorg op Babybeurs

Op zaterdag 19 mei a.s. staat IVT kraamzorg op de Babybeurs in Zaltbommel. Deze beurs, georganiseerd door verloskundige praktijk ‘BabyOnderweg’, staat volledig in het teken van zwanger zijn en baby’s.

IVT kraamzorg op de beurs

Tijdens deze dag kunt u bij de stand van IVT kraamzorg terecht met al uw vragen over kraamzorg, zwangerschapscursussen, borstvoeding en pretecho’s. Daarnaast bieden wij uit ons winkeltje voor Moeder & Kind een klein assortiment van artikelen aan. Denk bijvoorbeeld aan artikelen van snoozebaby, originele rompertjes of muzikale kinderboekjes. Kom langs bij onze stand en ontvang een leuke goodiebag. Voor de kinderen is er een grabbelton.

Doe mee aan een workshop!

Naast IVT kraamzorg staan diverse andere regionale organisaties met een kraampje op de beurs. Tevens kunt u ook deelnemen aan verschillende workshops zoals Baby- en kindergebaar, Babymassage en Carrière & Kids.

Op een rijtje:

Wat: Babybeurs 2012
Waar: Parkeerplaats aan de Hogeweg 141 te Zaltbommel
Wanneer: Zaterdag 19 mei 2012 van 10.00-16.00 uur
Toegang: Gratis
Parkeren: Gratis en voldoende parkeergelegenheid.

Wij begroeten u graag op onze stand tijdens de Babybeurs 2012. Tot dan!

Open de poster Babybeurs Zaltbommel voor meer informatie.

Bericht geplaatst op 29 maart 2012
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie