Menu

IVT op weg met Smarts ForFour

IVT is met haar opvallend bestickerde Smarts van verre herkenbaar. Afgelopen maandag namen medewerkers van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg hun nieuwe leaseauto in ontvangst. In de loop van maart zal het wagenpark met nog eens zestien Smarts ForFour uitgebreid worden.

Herkenning

Iedere dag doorkruisen de kraamverzorgenden en verpleegkundigen ’s-Hertogenbosch en omstreken om cliënten van zorg op maat te voorzien. Het zijn soms grote afstanden, maar met deze nieuwe leaseauto goed en bovenal veilig bereikbaar. De Smarts ForFour zijn bedrukt met de nieuwe frisse huisstijl van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg en daardoor nog beter herkenbaar voor zowel cliënten als omwonenden. Wel zo prettig wanneer de medewerkers ’s avonds of ’s nachts op pad gaan.

Energiezuinig

IVT heeft gekozen voor de Smart ForFour omdat het, naast een veilige en comfortabele, ook een milieuvriendelijke en duurzame auto is. Op deze manier probeert IVT een bijdrage te leveren aan een goed klimaat, nu en voor onze volgende generatie. Sommige medewerkers gebruiken hun dienstauto ook privé, en dan is het wel zo prettig dat de Smart ForFour voldoende ruimte biedt voor vier personen.

Lokale samenwerking

De leaseauto’s worden afgeleverd door autobedrijf Rüttchen Automotive B.V. in ’s-Hertogenbosch en zijn herkenbaar bestickerd door Merkx Reclame. Door een goede samenwerking tussen deze Bossche bedrijven konden de IVT leaseauto’s al in korte tijd de weg op.

IVT thuiszorg is … In Huis!

Rond 12 oktober valt bij onze cliënten van de thuiszorg de herfst uitgave van ons magazine ‘In Huis’ op de deurmat. Bent u nieuwsgierig? Lees hem dan hier online!

Next

24/7 informatie over borstvoeding

Op de website Advies Borstvoeding lees je geen fabels, maar feiten over borstvoeding.

Volg IVT op Twitter en Facebook!

Altijd op de hoogte? Volg online IVT kraamzorg (Facebook & Twitter) en IVT thuiszorg (Facebook & Twitter)!

Zorgcoöperatie Den Bosch

Gemeente ‘s-Hertogenbosch biedt ondersteuning in het huishouden voor mensen met een beperking. Met informatie

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

IVT kraamzorg op Babybeurs

Op zaterdag 19 mei a.s. staat IVT kraamzorg op de Babybeurs in Zaltbommel. Deze beurs, georganiseerd door verloskundige praktijk ‘BabyOnderweg’, staat volledig in het teken van zwanger zijn en baby’s.

IVT kraamzorg op de beurs

Tijdens deze dag kunt u bij de stand van IVT kraamzorg terecht met al uw vragen over kraamzorg, zwangerschapscursussen, borstvoeding en pretecho’s. Daarnaast bieden wij uit ons winkeltje voor Moeder & Kind een klein assortiment van artikelen aan. Denk bijvoorbeeld aan artikelen van snoozebaby, originele rompertjes of muzikale kinderboekjes. Kom langs bij onze stand en ontvang een leuke goodiebag. Voor de kinderen is er een grabbelton.

Doe mee aan een workshop!

Naast IVT kraamzorg staan diverse andere regionale organisaties met een kraampje op de beurs. Tevens kunt u ook deelnemen aan verschillende workshops zoals Baby- en kindergebaar, Babymassage en Carrière & Kids.

Op een rijtje:

Wat: Babybeurs 2012
Waar: Parkeerplaats aan de Hogeweg 141 te Zaltbommel
Wanneer: Zaterdag 19 mei 2012 van 10.00-16.00 uur
Toegang: Gratis
Parkeren: Gratis en voldoende parkeergelegenheid.

Wij begroeten u graag op onze stand tijdens de Babybeurs 2012. Tot dan!

Open de poster Babybeurs Zaltbommel voor meer informatie.

Bericht geplaatst op 29 maart 2012
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie