Menu

Thuiszorgwinkel

Wilt u zorghulpmiddelen op het gebied van kraamzorg of thuiszorg huren, lenen of kopen? Bezoek dan onze winkel aan de Weerdskampweg 21 in Den Bosch. Ook voor het terugbrengen van hulpmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers geven u graag persoonlijk en deskundig advies.

Next

Ontwikkelingen m.b.t. Corona

Door de ontwikkelingen rondom het Coronavirus zijn wij als thuiszorgorganisatie extra alert. Voor meer informatie volgt u onze nieuwsberichten.

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

IVT kraamzorg op Babybeurs

Op zaterdag 19 mei a.s. staat IVT kraamzorg op de Babybeurs in Zaltbommel. Deze beurs, georganiseerd door verloskundige praktijk ‘BabyOnderweg’, staat volledig in het teken van zwanger zijn en baby’s.

IVT kraamzorg op de beurs

Tijdens deze dag kunt u bij de stand van IVT kraamzorg terecht met al uw vragen over kraamzorg, zwangerschapscursussen, borstvoeding en pretecho’s. Daarnaast bieden wij uit ons winkeltje voor Moeder & Kind een klein assortiment van artikelen aan. Denk bijvoorbeeld aan artikelen van snoozebaby, originele rompertjes of muzikale kinderboekjes. Kom langs bij onze stand en ontvang een leuke goodiebag. Voor de kinderen is er een grabbelton.

Doe mee aan een workshop!

Naast IVT kraamzorg staan diverse andere regionale organisaties met een kraampje op de beurs. Tevens kunt u ook deelnemen aan verschillende workshops zoals Baby- en kindergebaar, Babymassage en Carrière & Kids.

Op een rijtje:

Wat: Babybeurs 2012
Waar: Parkeerplaats aan de Hogeweg 141 te Zaltbommel
Wanneer: Zaterdag 19 mei 2012 van 10.00-16.00 uur
Toegang: Gratis
Parkeren: Gratis en voldoende parkeergelegenheid.

Wij begroeten u graag op onze stand tijdens de Babybeurs 2012. Tot dan!

Open de poster Babybeurs Zaltbommel voor meer informatie.

Bericht geplaatst op 29 maart 2012
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie