Menu

IVT op weg met Smarts ForFour

IVT is met haar opvallend bestikkerde Smarts van verre herkenbaar en bovenal veilig op weg. Wel zo prettig wanneer de medewerkers ’s avonds of ’s nachts op pad gaan. De Smarts ForFour zijn bedrukt met de frisse huisstijl van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg.

IVT winnaar Medewerkerbeleving Award 2019

“Wij vinden het niet belangrijk om een prijs mee naar huis te nemen, maar waar de Award voor staat, daar zijn wij natuurlijk wel enorm trots op. ”, aldus Marjolein Jaquet, Bestuurder van IVT. Lees verder.

Next

Volg IVT op Twitter en Facebook!

Altijd op de hoogte? Volg online IVT kraamzorg (Facebook & Twitter) en IVT thuiszorg (Facebook & Twitter)!

Op zoek naar vakantiewerk?

IVT zoekt per direct vakantiewerkers voor huishoudelijke ondersteuning bij de mensen thuis. Klik hier voor meer informatie!

Cliëntenraad zoekt versterking!

Wie zet zich samen met de Cliëntenraad in om de belangen van onze cliënten thuiszorg te behartigen? Bekijk direct de vacature.

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

IVT kraamzorg op Twitter!

Vanaf heden kunt u IVT kraamzorg volgen op Twitter én Facebook! U bent altijd op de hoogte van het laatste ontwikkelingen binnen IVT kraamzorg en interessante nieuwtjes op het gebied van zwangerschap, bevalling én kraamtijd.

Op Twitter en Facebook leest u bijvoorbeeld over de nieuwe cursusdata, acties rondom de 3D pretecho’s, weetjes over borstvoeding en informatie over onze kraamzorg.

Op de hoogte blijven? Ga naar onze Twitter en Facebook pagina en volg IVT kraamzorg!

Bericht geplaatst op 26 augustus 2011
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie