Menu

IVT thuiszorg is … In Huis!

Rond 12 oktober valt bij onze cliënten van de thuiszorg de herfst uitgave van ons magazine ‘In Huis’ op de deurmat. Bent u nieuwsgierig? Lees hem dan hier online!

IVT op weg met Smarts ForFour

IVT is met haar opvallend bestickerde Smarts van verre herkenbaar. Afgelopen maandag namen medewerkers van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg hun nieuwe leaseauto in ontvangst. In de loop van maart zal het wagenpark met nog eens zestien Smarts ForFour uitgebreid worden.

Herkenning

Iedere dag doorkruisen de kraamverzorgenden en verpleegkundigen ’s-Hertogenbosch en omstreken om cliënten van zorg op maat te voorzien. Het zijn soms grote afstanden, maar met deze nieuwe leaseauto goed en bovenal veilig bereikbaar. De Smarts ForFour zijn bedrukt met de nieuwe frisse huisstijl van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg en daardoor nog beter herkenbaar voor zowel cliënten als omwonenden. Wel zo prettig wanneer de medewerkers ’s avonds of ’s nachts op pad gaan.

Energiezuinig

IVT heeft gekozen voor de Smart ForFour omdat het, naast een veilige en comfortabele, ook een milieuvriendelijke en duurzame auto is. Op deze manier probeert IVT een bijdrage te leveren aan een goed klimaat, nu en voor onze volgende generatie. Sommige medewerkers gebruiken hun dienstauto ook privé, en dan is het wel zo prettig dat de Smart ForFour voldoende ruimte biedt voor vier personen.

Lokale samenwerking

De leaseauto’s worden afgeleverd door autobedrijf Rüttchen Automotive B.V. in ’s-Hertogenbosch en zijn herkenbaar bestickerd door Merkx Reclame. Door een goede samenwerking tussen deze Bossche bedrijven konden de IVT leaseauto’s al in korte tijd de weg op.

Next

Volg IVT op Twitter en Facebook!

Altijd op de hoogte? Volg online IVT kraamzorg (Facebook & Twitter) en IVT thuiszorg (Facebook & Twitter)!

24/7 informatie over borstvoeding

Op de website Advies Borstvoeding lees je geen fabels, maar feiten over borstvoeding.

Zorgcoöperatie Den Bosch

Gemeente ‘s-Hertogenbosch biedt ondersteuning in het huishouden voor mensen met een beperking. Met informatie

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

IVT kraamzorg start nieuwe cursussen voor ouder én kind

Jonge moeders, aanstaande vaders én ‘newborns’ komen aan hun trekken in de drie nieuwe cursussen die IVT kraamzorg vanaf 2013 gaat aanbieden. Met de cursussen ‘Bevallen voor 2’, ‘Fit Mama terug in vorm’ en ‘Sleep Well Babymassage’ breidt IVT kraamzorg haar begeleiding en ondersteuning, zowel tijdens als na de zwangerschap, uit.

Samen zwanger, samen bevallen

De cursus ‘Bevallen voor 2’ betrekt de partner actief bij de voorbereiding op de bevalling. “Veel vrouwen vinden het een prettig en geruststellend idee dat hun partner ook weet wat er kan gebeuren tijdens de bevalling”, vertelt Marie-Louise Thomas, docente ‘Bevallen voor 2’. Door praktische informatie leert de partner tijdens de drie bijeenkomsten de mogelijkheden om optimale ondersteuning te kunnen bieden tijdens de bevalling. “De bevalling is iets wat je echt samen kunt doen”, volgens Marie-Louise.

Terug in vorm

De doorlopende cursus ‘Fit Mama terug in vorm’ richt zich speciaal op de net bevallen vrouw. Op swingende muziek wordt gewerkt aan het verbeteren van de conditie en de spieren. “De cursus brengt jonge moeders weer terug in vorm waarbij rekening wordt gehouden met ieders persoonlijke situatie,” aldus Marie-Louise. Zwangere dames konden overigens al enige tijd sporten op hun eigen niveau met de cursus ‘Fit Mama sportief zwanger’.

Ontspannen voor baby én ouder

Sinds jaar en dag genieten ouder en kind al van de informatieve cursus ‘Babymassage’ in de ochtenduren. Babymassage is een prettige en natuurlijke manier om uw kindje te leren kennen. De nieuwe cursus ‘Sleep well babymassage’ richt zich voornamelijk op het aanleren van verschillende zachte massagetechnieken die de ontwikkeling van uw baby bevorderen, maar bovenal ontspannend werken. “De jonge cursisten slapen vaak als een roosje na de cursus!”, vertelt docente Leonie Verhulst uit eigen ervaring. De cursus ‘Sleep Well Babymassage’ vindt plaats in de avonduren.

De nieuwe cursussen rondom zwangerschap starten op verschillende tijdstippen vanaf januari 2013 op onze locatie in ‘s-Hertogenbosch. Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website IVT kraamzorg of neem telefonisch contact op via 073-631 2342.

Bericht geplaatst op 10 december 2012
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie