Menu

IVT thuiszorg is … In Huis!

Regelmatig ontvangen onze cliënten van de thuiszorg ons magazine ‘In Huis’, een leuk blad met persoonlijke verhalen, nieuwtjes en ontwikkelingen in de thuiszorg. Bent u nieuwsgierig? Lees hier de uitgaven online!

IVT op weg met Smarts ForFour

IVT is met haar opvallend bestikkerde Smarts van verre herkenbaar en bovenal veilig op weg. Wel zo prettig wanneer de medewerkers ’s avonds of ’s nachts op pad gaan. De Smarts ForFour zijn bedrukt met de frisse huisstijl van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg.

Next

Op zoek naar vakantiewerk?

IVT zoekt per direct vakantiewerkers voor huishoudelijke ondersteuning bij de mensen thuis. Klik hier voor meer informatie!

Volg IVT op Twitter en Facebook!

Altijd op de hoogte? Volg online IVT kraamzorg (Facebook & Twitter) en IVT thuiszorg (Facebook & Twitter)!

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

IVT ondersteunt Engelenrun 2018

Zondag 10 juni is het zo ver! Dan gaat de Engelenrun 2018 van start, hét hardloopevenement van Engelen en omstreken. IVT Zorg is al een aantal jaren één van de sponsoren van de Engelenrun. Wij hopen jong en oud te stimuleren meer te bewegen en gezonder te leven door dit soort lokale activiteiten te ondersteunen.

IVT Zorg is een professionele en gecertificeerde zorgorganisatie die haar activiteiten opgesplitst heeft in twee stichtingen, namelijk Stichting IVT kraamzorg en Stichting IVT thuiszorg. Zij leveren een veelzijdig zorgaanbod (Hulp bij het Huishouden, Verpleging en Verzorging en Kraamzorg) in de regio ’s-Hertogenbosch.

Wij wensen dan ook alle lopers heel veel succes met de run! Mocht je het evenement komen bezoeken, geniet dan vooral van een mooie en gezellige dag in het Brabantse Engelen!

Meer informatie over de Engelenrun 2018 kunt u vinden op www.engelenrun.nl.

 

Bericht geplaatst op 23 april 2018
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie