Menu

IVT winnaar Medewerkerbeleving Award 2019

“Wij vinden het niet belangrijk om een prijs mee naar huis te nemen, maar waar de Award voor staat, daar zijn wij natuurlijk wel enorm trots op. ”, aldus Marjolein Jaquet, Bestuurder van IVT. Lees verder.

IVT op weg met Smarts ForFour

IVT is met haar opvallend bestikkerde Smarts van verre herkenbaar en bovenal veilig op weg. Wel zo prettig wanneer de medewerkers ’s avonds of ’s nachts op pad gaan. De Smarts ForFour zijn bedrukt met de frisse huisstijl van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg.

Next

Volg IVT op Twitter en Facebook!

Altijd op de hoogte? Volg online IVT kraamzorg (Facebook & Twitter) en IVT thuiszorg (Facebook & Twitter)!

Cliëntenraad zoekt versterking!

Wie zet zich samen met de Cliëntenraad in om de belangen van onze cliënten thuiszorg te behartigen? Bekijk direct de vacature.

Op zoek naar vakantiewerk?

IVT zoekt per direct vakantiewerkers voor huishoudelijke ondersteuning bij de mensen thuis. Klik hier voor meer informatie!

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

IVT vriend van de Verkadefabriek

Sinds 1 december 2013 mag IVT kraam- en thuiszorg zich vriend noemen van de Verkadefabriek, dé culturele ontmoetingsplek van Den Bosch.

IVT kraam- en thuiszorg wil als vriend van de Verkadefabriek haar maatschappelijke betrokkenheid óók tonen bij het cultureel leven in Den Bosch. Net als jong en oud iedere dag moet kunnen rekenen op onze zorg, willen wij ook graag dat jong én oud het hele jaar kan genieten van kunst en cultuur dichtbij huis. Daarom dragen wij als lokale zorgaanbieder De Verkadefabriek een warm hart toe.

Bericht geplaatst op 3 december 2013
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie