Menu

IVT op weg met Smarts ForFour

IVT is met haar opvallend bestikkerde Smarts van verre herkenbaar en bovenal veilig op weg. Wel zo prettig wanneer de medewerkers ’s avonds of ’s nachts op pad gaan. De Smarts ForFour zijn bedrukt met de frisse huisstijl van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg.

IVT winnaar Medewerkerbeleving Award 2019

“Wij vinden het niet belangrijk om een prijs mee naar huis te nemen, maar waar de Award voor staat, daar zijn wij natuurlijk wel enorm trots op. ”, aldus Marjolein Jaquet, Bestuurder van IVT. Lees verder.

Next

Cliëntenraad zoekt versterking!

Wie zet zich samen met de Cliëntenraad in om de belangen van onze cliënten thuiszorg te behartigen? Bekijk direct de vacature.

Volg IVT op Twitter en Facebook!

Altijd op de hoogte? Volg online IVT kraamzorg (Facebook & Twitter) en IVT thuiszorg (Facebook & Twitter)!

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

IVT winnaar Medewerkerbeleving Award 2019

Voor het tiende jaar op rij reikt Integron de Beleving Awards uit aan organisaties in 15 verschillende categorieën die het beste presteren op het gebied van medewerker- en klantbeleving. Zo heeft IVT op dinsdag 21 mei jl. bij InnStyle in Maarssen de prijs in ontvangst genomen voor de categorie Zorg.

Integron voerde bij ruim 300 bedrijven in 2018 een medewerker-, klant- of intern onderzoek uit en IVT kwam daarbij in vergelijking met 40 zorgorganisaties het beste uit de bus. Marjolein Jaquet, bestuurder van IVT: “Wij vinden het niet belangrijk om een prijs mee naar huis te nemen, maar waar de Award voor staat, daar zijn wij natuurlijk wel enorm trots op.”

IVT Zorg

IVT is een actieve, groeiende organisatie die mensen sinds 1990 thuis ondersteunt met passende zorg. IVT wil actief bijdragen aan levensgeluk, van kraamzorg tot thuiszorg. IVT is altijd enthousiast op zoek naar mogelijkheden die passen bij de vraag van haar klanten en de kracht van de medewerkers. Bij IVT draait het allemaal om mensen, om persoonlijke aandacht en om de kans om vrij en zelfstandig te kunnen leven en werken.

Integron

Integron is een toonaangevend onderzoek- en adviesbureau in Nederland. Omdat IVT weet hoe belangrijk klanten en medewerkers voor de organisatie zijn, hebben zij Integron ingeschakeld. Tevreden en loyale klanten zorgen voor enthousiaste, betrokken medewerkers en vice versa. Een klant- en medewerkersonderzoek is daarbij onmisbaar.

Meer informatie over de belevingawards vindt u op www.belevingawards.nl.

Bericht geplaatst op 29 mei 2019
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie