Menu

Thuiszorgwinkel

Wilt u zorghulpmiddelen op het gebied van kraamzorg of thuiszorg huren, lenen of kopen? Bezoek dan onze winkel aan de Weerdskampweg 21 in Den Bosch. Ook voor het terugbrengen van hulpmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers geven u graag persoonlijk en deskundig advies.

Next

Ontwikkelingen m.b.t. Corona

Door de ontwikkelingen rondom het Coronavirus zijn wij als thuiszorgorganisatie extra alert. Voor meer informatie volgt u onze nieuwsberichten.

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

IVT winnaar Medewerkerbeleving Award 2019

Voor het tiende jaar op rij reikt Integron de Beleving Awards uit aan organisaties in 15 verschillende categorieën die het beste presteren op het gebied van medewerker- en klantbeleving. Zo heeft IVT op dinsdag 21 mei jl. bij InnStyle in Maarssen de prijs in ontvangst genomen voor de categorie Zorg.

Integron voerde bij ruim 300 bedrijven in 2018 een medewerker-, klant- of intern onderzoek uit en IVT kwam daarbij in vergelijking met 40 zorgorganisaties het beste uit de bus. Marjolein Jaquet, bestuurder van IVT: “Wij vinden het niet belangrijk om een prijs mee naar huis te nemen, maar waar de Award voor staat, daar zijn wij natuurlijk wel enorm trots op.”

IVT Zorg

IVT is een actieve, groeiende organisatie die mensen sinds 1990 thuis ondersteunt met passende zorg. IVT wil actief bijdragen aan levensgeluk, van kraamzorg tot thuiszorg. IVT is altijd enthousiast op zoek naar mogelijkheden die passen bij de vraag van haar klanten en de kracht van de medewerkers. Bij IVT draait het allemaal om mensen, om persoonlijke aandacht en om de kans om vrij en zelfstandig te kunnen leven en werken.

Integron

Integron is een toonaangevend onderzoek- en adviesbureau in Nederland. Omdat IVT weet hoe belangrijk klanten en medewerkers voor de organisatie zijn, hebben zij Integron ingeschakeld. Tevreden en loyale klanten zorgen voor enthousiaste, betrokken medewerkers en vice versa. Een klant- en medewerkersonderzoek is daarbij onmisbaar.

Meer informatie over de belevingawards vindt u op www.belevingawards.nl.

Bericht geplaatst op 29 mei 2019
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie