Menu

Thuiszorgwinkel

Wilt u zorghulpmiddelen op het gebied van kraamzorg of thuiszorg huren, lenen of kopen? Bezoek dan onze winkel aan de Weerdskampweg 21 in Den Bosch. Ook voor het terugbrengen van hulpmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers geven u graag persoonlijk en deskundig advies.

Next

Ontwikkelingen m.b.t. Corona

Door de ontwikkelingen rondom het Coronavirus zijn wij als thuiszorgorganisatie extra alert. Voor meer informatie volgt u onze nieuwsberichten.

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

Kraam Informatie Avond stopt

Sinds jaar en dag organiseert IVT kraamzorg de Kraam Informatie Avond, een bijeenkomst om de nieuwe cliënten te informeren over de zwangerschap, bevalling, kraamtijd en aanvullende zorg die IVT kraamzorg biedt.

De komst van de nieuwe website en de uitgebreide brochure ‘Informatie rondom zwangerschap en kraamtijd’ hebben deze informerende taak overgenomen. Steeds meer laten onze cliënten zich via deze bronnen informeren. Daarbij krijgt iedere cliënt een persoonlijk intakegesprek aangeboden. De behoeften om de Kraam Informatie Avond te bezoeken is daardoor onder de cliënten afgenomen. Op woensdag 14 maart a.s. vindt dan ook de laatste Kraam Informatie Avond plaats in Sociaal Cultureel Centrum ‘De Helftheuvel’ in ‘s-Hertogenbosch.

Het einde van de Kraam Informatie Avond betekent de komst van een nieuwe, online informatiebron. Op de website van IVT kraamzorg zullen namelijk diverse, korte filmpjes worden geplaatst die de cliënten op een leuke manier o.a. informeren over het cursusaanbod, de dagindeling van onze kraamverzorgenden, het intakegesprek of het maken van een 3D pretecho. Uiteraard kunt u uw vragen ook telefonisch of per e-mail blijven stellen. IVT kraamzorg is bereikbaar op werkdagen van 8.30 – 17.00 uur.

Bericht geplaatst op 16 januari 2012
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie