Menu

IVT op weg met Smarts ForFour

IVT is met haar opvallend bestikkerde Smarts van verre herkenbaar en bovenal veilig op weg. Wel zo prettig wanneer de medewerkers ’s avonds of ’s nachts op pad gaan. De Smarts ForFour zijn bedrukt met de frisse huisstijl van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg.

IVT winnaar Medewerkerbeleving Award 2019

“Wij vinden het niet belangrijk om een prijs mee naar huis te nemen, maar waar de Award voor staat, daar zijn wij natuurlijk wel enorm trots op. ”, aldus Marjolein Jaquet, Bestuurder van IVT. Lees verder.

Next

Cliëntenraad zoekt versterking!

Wie zet zich samen met de Cliëntenraad in om de belangen van onze cliënten thuiszorg te behartigen? Bekijk direct de vacature.

Volg IVT op Twitter en Facebook!

Altijd op de hoogte? Volg online IVT kraamzorg (Facebook & Twitter) en IVT thuiszorg (Facebook & Twitter)!

Op zoek naar vakantiewerk?

IVT zoekt per direct vakantiewerkers voor huishoudelijke ondersteuning bij de mensen thuis. Klik hier voor meer informatie!

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

Kraam Informatie Avond stopt

Sinds jaar en dag organiseert IVT kraamzorg de Kraam Informatie Avond, een bijeenkomst om de nieuwe cliënten te informeren over de zwangerschap, bevalling, kraamtijd en aanvullende zorg die IVT kraamzorg biedt.

De komst van de nieuwe website en de uitgebreide brochure ‘Informatie rondom zwangerschap en kraamtijd’ hebben deze informerende taak overgenomen. Steeds meer laten onze cliënten zich via deze bronnen informeren. Daarbij krijgt iedere cliënt een persoonlijk intakegesprek aangeboden. De behoeften om de Kraam Informatie Avond te bezoeken is daardoor onder de cliënten afgenomen. Op woensdag 14 maart a.s. vindt dan ook de laatste Kraam Informatie Avond plaats in Sociaal Cultureel Centrum ‘De Helftheuvel’ in ‘s-Hertogenbosch.

Het einde van de Kraam Informatie Avond betekent de komst van een nieuwe, online informatiebron. Op de website van IVT kraamzorg zullen namelijk diverse, korte filmpjes worden geplaatst die de cliënten op een leuke manier o.a. informeren over het cursusaanbod, de dagindeling van onze kraamverzorgenden, het intakegesprek of het maken van een 3D pretecho. Uiteraard kunt u uw vragen ook telefonisch of per e-mail blijven stellen. IVT kraamzorg is bereikbaar op werkdagen van 8.30 – 17.00 uur.

Bericht geplaatst op 16 januari 2012
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie