Menu

IVT op weg met Smarts ForFour

IVT is met haar opvallend bestickerde Smarts van verre herkenbaar. Afgelopen maandag namen medewerkers van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg hun nieuwe leaseauto in ontvangst. In de loop van maart zal het wagenpark met nog eens zestien Smarts ForFour uitgebreid worden.

Herkenning

Iedere dag doorkruisen de kraamverzorgenden en verpleegkundigen ’s-Hertogenbosch en omstreken om cliënten van zorg op maat te voorzien. Het zijn soms grote afstanden, maar met deze nieuwe leaseauto goed en bovenal veilig bereikbaar. De Smarts ForFour zijn bedrukt met de nieuwe frisse huisstijl van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg en daardoor nog beter herkenbaar voor zowel cliënten als omwonenden. Wel zo prettig wanneer de medewerkers ’s avonds of ’s nachts op pad gaan.

Energiezuinig

IVT heeft gekozen voor de Smart ForFour omdat het, naast een veilige en comfortabele, ook een milieuvriendelijke en duurzame auto is. Op deze manier probeert IVT een bijdrage te leveren aan een goed klimaat, nu en voor onze volgende generatie. Sommige medewerkers gebruiken hun dienstauto ook privé, en dan is het wel zo prettig dat de Smart ForFour voldoende ruimte biedt voor vier personen.

Lokale samenwerking

De leaseauto’s worden afgeleverd door autobedrijf Rüttchen Automotive B.V. in ’s-Hertogenbosch en zijn herkenbaar bestickerd door Merkx Reclame. Door een goede samenwerking tussen deze Bossche bedrijven konden de IVT leaseauto’s al in korte tijd de weg op.

IVT thuiszorg is … In Huis!

Rond 12 oktober valt bij onze cliënten van de thuiszorg de herfst uitgave van ons magazine ‘In Huis’ op de deurmat. Bent u nieuwsgierig? Lees hem dan hier online!

Next

Zorgcoöperatie Den Bosch

Gemeente ‘s-Hertogenbosch biedt ondersteuning in het huishouden voor mensen met een beperking. Met informatie

Volg IVT op Twitter en Facebook!

Altijd op de hoogte? Volg online IVT kraamzorg (Facebook & Twitter) en IVT thuiszorg (Facebook & Twitter)!

24/7 informatie over borstvoeding

Op de website Advies Borstvoeding lees je geen fabels, maar feiten over borstvoeding.

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

Kraam Informatie Avond stopt

Sinds jaar en dag organiseert IVT kraamzorg de Kraam Informatie Avond, een bijeenkomst om de nieuwe cliënten te informeren over de zwangerschap, bevalling, kraamtijd en aanvullende zorg die IVT kraamzorg biedt.

De komst van de nieuwe website en de uitgebreide brochure ‘Informatie rondom zwangerschap en kraamtijd’ hebben deze informerende taak overgenomen. Steeds meer laten onze cliënten zich via deze bronnen informeren. Daarbij krijgt iedere cliënt een persoonlijk intakegesprek aangeboden. De behoeften om de Kraam Informatie Avond te bezoeken is daardoor onder de cliënten afgenomen. Op woensdag 14 maart a.s. vindt dan ook de laatste Kraam Informatie Avond plaats in Sociaal Cultureel Centrum ‘De Helftheuvel’ in ‘s-Hertogenbosch.

Het einde van de Kraam Informatie Avond betekent de komst van een nieuwe, online informatiebron. Op de website van IVT kraamzorg zullen namelijk diverse, korte filmpjes worden geplaatst die de cliënten op een leuke manier o.a. informeren over het cursusaanbod, de dagindeling van onze kraamverzorgenden, het intakegesprek of het maken van een 3D pretecho. Uiteraard kunt u uw vragen ook telefonisch of per e-mail blijven stellen. IVT kraamzorg is bereikbaar op werkdagen van 8.30 – 17.00 uur.

Bericht geplaatst op 16 januari 2012
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie