Menu

IVT thuiszorg is … In Huis!

Rond 12 oktober valt bij onze cliënten van de thuiszorg de herfst uitgave van ons magazine ‘In Huis’ op de deurmat. Bent u nieuwsgierig? Lees hem dan hier online!

IVT op weg met Smarts ForFour

IVT is met haar opvallend bestickerde Smarts van verre herkenbaar. Afgelopen maandag namen medewerkers van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg hun nieuwe leaseauto in ontvangst. In de loop van maart zal het wagenpark met nog eens zestien Smarts ForFour uitgebreid worden.

Herkenning

Iedere dag doorkruisen de kraamverzorgenden en verpleegkundigen ’s-Hertogenbosch en omstreken om cliënten van zorg op maat te voorzien. Het zijn soms grote afstanden, maar met deze nieuwe leaseauto goed en bovenal veilig bereikbaar. De Smarts ForFour zijn bedrukt met de nieuwe frisse huisstijl van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg en daardoor nog beter herkenbaar voor zowel cliënten als omwonenden. Wel zo prettig wanneer de medewerkers ’s avonds of ’s nachts op pad gaan.

Energiezuinig

IVT heeft gekozen voor de Smart ForFour omdat het, naast een veilige en comfortabele, ook een milieuvriendelijke en duurzame auto is. Op deze manier probeert IVT een bijdrage te leveren aan een goed klimaat, nu en voor onze volgende generatie. Sommige medewerkers gebruiken hun dienstauto ook privé, en dan is het wel zo prettig dat de Smart ForFour voldoende ruimte biedt voor vier personen.

Lokale samenwerking

De leaseauto’s worden afgeleverd door autobedrijf Rüttchen Automotive B.V. in ’s-Hertogenbosch en zijn herkenbaar bestickerd door Merkx Reclame. Door een goede samenwerking tussen deze Bossche bedrijven konden de IVT leaseauto’s al in korte tijd de weg op.

Next

24/7 informatie over borstvoeding

Op de website Advies Borstvoeding lees je geen fabels, maar feiten over borstvoeding.

Volg IVT op Twitter en Facebook!

Altijd op de hoogte? Volg online IVT kraamzorg (Facebook & Twitter) en IVT thuiszorg (Facebook & Twitter)!

Zorgcoöperatie Den Bosch

Gemeente ‘s-Hertogenbosch biedt ondersteuning in het huishouden voor mensen met een beperking. Met informatie

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

Nieuwe pretecho (kortings)acties!

Nieuwsgierig naar uw ongeboren kindje? Maak dan snel een afspraak, want komende tijd staan er weer leuke pretecho acties gepland!

(lente)kriebel kortingsactie

De lente is aangebroken. Nieuw leven is in aantocht en niet alleen in de natuur…! Heeft u ook de (lente)kriebels in uw buik? Maak dan in de maanden april of mei  2013 een pretecho afspraak en ontvang 15% korting (m.u.v. geslachtsbepalende pretecho). Uw pretecho afspraak mag dus ook in een andere maand dan april of mei plaatsvinden!!

Speciale koningsactie

Op zaterdag 27 april 2013. viert het pretechobureau van IVT kraamzorg de aanstaande troonswisseling mee! Wanneer u op deze dag een pretecho laat maken, ontvangt u een koninklijke attentie. Ons pretechobureau is deze dag geopend van 10.00 – 16.00 uur. De actie is ook geldig in combinatie met de (lente)kriebel actie.

Afspraak maken?

Nieuwsgierig? Maak snel een afspraak met korting via het digitale pretecho afsprakenformulier of neem contact op via telefoonnummer 073-6312342 Meer informatie vindt u op de pretecho actie pagina.

Bericht geplaatst op 19 april 2013
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie