Menu

IVT op weg met Smarts ForFour

IVT is met haar opvallend bestikkerde Smarts van verre herkenbaar en bovenal veilig op weg. Wel zo prettig wanneer de medewerkers ’s avonds of ’s nachts op pad gaan. De Smarts ForFour zijn bedrukt met de frisse huisstijl van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg.

IVT winnaar Medewerkerbeleving Award 2019

“Wij vinden het niet belangrijk om een prijs mee naar huis te nemen, maar waar de Award voor staat, daar zijn wij natuurlijk wel enorm trots op. ”, aldus Marjolein Jaquet, Bestuurder van IVT. Lees verder.

Next

Cliëntenraad zoekt versterking!

Wie zet zich samen met de Cliëntenraad in om de belangen van onze cliënten thuiszorg te behartigen? Bekijk direct de vacature.

Op zoek naar vakantiewerk?

IVT zoekt per direct vakantiewerkers voor huishoudelijke ondersteuning bij de mensen thuis. Klik hier voor meer informatie!

Volg IVT op Twitter en Facebook!

Altijd op de hoogte? Volg online IVT kraamzorg (Facebook & Twitter) en IVT thuiszorg (Facebook & Twitter)!

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

Nieuwe pretecho (kortings)acties!

Nieuwsgierig naar uw ongeboren kindje? Maak dan snel een afspraak, want komende tijd staan er weer leuke pretecho acties gepland!

(lente)kriebel kortingsactie

De lente is aangebroken. Nieuw leven is in aantocht en niet alleen in de natuur…! Heeft u ook de (lente)kriebels in uw buik? Maak dan in de maanden april of mei  2013 een pretecho afspraak en ontvang 15% korting (m.u.v. geslachtsbepalende pretecho). Uw pretecho afspraak mag dus ook in een andere maand dan april of mei plaatsvinden!!

Speciale koningsactie

Op zaterdag 27 april 2013. viert het pretechobureau van IVT kraamzorg de aanstaande troonswisseling mee! Wanneer u op deze dag een pretecho laat maken, ontvangt u een koninklijke attentie. Ons pretechobureau is deze dag geopend van 10.00 – 16.00 uur. De actie is ook geldig in combinatie met de (lente)kriebel actie.

Afspraak maken?

Nieuwsgierig? Maak snel een afspraak met korting via het digitale pretecho afsprakenformulier of neem contact op via telefoonnummer 073-6312342 Meer informatie vindt u op de pretecho actie pagina.

Bericht geplaatst op 19 april 2013
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie