Menu

IVT op weg met Smarts ForFour

IVT is met haar opvallend bestikkerde Smarts van verre herkenbaar en bovenal veilig op weg. Wel zo prettig wanneer de medewerkers ’s avonds of ’s nachts op pad gaan. De Smarts ForFour zijn bedrukt met de frisse huisstijl van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg.

IVT winnaar Medewerkerbeleving Award 2019

“Wij vinden het niet belangrijk om een prijs mee naar huis te nemen, maar waar de Award voor staat, daar zijn wij natuurlijk wel enorm trots op. ”, aldus Marjolein Jaquet, Bestuurder van IVT. Lees verder.

Next

Cliëntenraad zoekt versterking!

Wie zet zich samen met de Cliëntenraad in om de belangen van onze cliënten thuiszorg te behartigen? Bekijk direct de vacature.

Volg IVT op Twitter en Facebook!

Altijd op de hoogte? Volg online IVT kraamzorg (Facebook & Twitter) en IVT thuiszorg (Facebook & Twitter)!

Op zoek naar vakantiewerk?

IVT zoekt per direct vakantiewerkers voor huishoudelijke ondersteuning bij de mensen thuis. Klik hier voor meer informatie!

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

Nieuwe zwangerschapscursus op komst

Vanaf 14 januari 2011 biedt IVT kraamzorg de nieuwe cursus ZwangerFit aan. ZwangerFit is een cursus ‘op maat’ voor iedere zwangere vrouw die net even wat extra’s wil én nodig heeft.

De cursus ZwangerFit bestaat uit 8 lessen van 1 uur waarin de zwangere vrouw op een praktische manier wordt voorbereid op de bevalling en de periode daarna. Door de kleine cursusgroep is er ruimte voor persoonlijke aandacht. Eventuele klachten worden onderkend en, indien mogelijk, tijdens de les meegenomen.

ZwangerFit is enerzijds een actieve cursus met oefeningen op het gebied van o.a. conditie, kracht en ontspanning. Anderzijds is het een informatieve cursus waarbij de oefeningen worden gekoppeld aan het dagelijkse praktijk van werken, zwanger zijn en het ‘nieuwe’ leven.

Voor meer informatie of aanmelden gaat u naar www.ivtkraamzorg.nl/cursussen of neemt u telefonisch contact op via 073-631 2342.

Bericht geplaatst op 17 december 2010
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie