Menu

IVT op weg met Smarts ForFour

IVT is met haar opvallend bestikkerde Smarts van verre herkenbaar en bovenal veilig op weg. Wel zo prettig wanneer de medewerkers ’s avonds of ’s nachts op pad gaan. De Smarts ForFour zijn bedrukt met de frisse huisstijl van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg.

IVT winnaar Medewerkerbeleving Award 2019

“Wij vinden het niet belangrijk om een prijs mee naar huis te nemen, maar waar de Award voor staat, daar zijn wij natuurlijk wel enorm trots op. ”, aldus Marjolein Jaquet, Bestuurder van IVT. Lees verder.

Next

Volg IVT op Twitter en Facebook!

Altijd op de hoogte? Volg online IVT kraamzorg (Facebook & Twitter) en IVT thuiszorg (Facebook & Twitter)!

Cliëntenraad zoekt versterking!

Wie zet zich samen met de Cliëntenraad in om de belangen van onze cliënten thuiszorg te behartigen? Bekijk direct de vacature.

Op zoek naar vakantiewerk?

IVT zoekt per direct vakantiewerkers voor huishoudelijke ondersteuning bij de mensen thuis. Klik hier voor meer informatie!

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

Ook voor een pretecho naar IVT!

IVT kraamzorg heeft een primeur. Als eerste kraamzorgorganisatie in de regio Den Bosch is het vanaf 19 juli 2011 mogelijk om bij IVT kraamzorg (Den Bosch) een pretecho laten maken. Een pretecho is een eerste, unieke kennismaking met een ongeboren kindje en bovenal ‘gewoon leuk’.

Tijdens een pretecho biedt de echoscopiste van IVT kraamzorg een unieke kijk in de wereld van het ongeboren kindje. Gedurende 45 minuten vertelt zij wat er in de buik gebeurt en wat er te zien is op het grote beeldscherm. Indien gewenst kan zij (vanaf de 19e week) vertellen of het een jongen of een meisje wordt. Geslachtsbepaling is ook mogelijk tijdens een kortere, geslachtsbepalende echo.

IVT kraamzorg heet alle zwangere vrouwen uit de regio ‘s-Hertogenbosch welkom, ook niet-cliënten van IVT kraamzorg kunnen een pretecho laten maken. Een afspraak kan zowel overdag als ‘s-avonds én in het weekend (zonder toeslag) worden gemaakt. Wanneer u vóór 30 september 2011 een afspraak maakt voor een pretecho of een geslachtsbepalende echo ontvangt een een introductiekorting. Kijk voor meer informatie en de introductiekorting op www.ivtkraamzorg.nl/pretecho

Bericht geplaatst op 30 juni 2011
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie