Menu

IVT op weg met Smarts ForFour

IVT is met haar opvallend bestickerde Smarts van verre herkenbaar. Afgelopen maandag namen medewerkers van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg hun nieuwe leaseauto in ontvangst. In de loop van maart zal het wagenpark met nog eens zestien Smarts ForFour uitgebreid worden.

Herkenning

Iedere dag doorkruisen de kraamverzorgenden en verpleegkundigen ’s-Hertogenbosch en omstreken om cliënten van zorg op maat te voorzien. Het zijn soms grote afstanden, maar met deze nieuwe leaseauto goed en bovenal veilig bereikbaar. De Smarts ForFour zijn bedrukt met de nieuwe frisse huisstijl van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg en daardoor nog beter herkenbaar voor zowel cliënten als omwonenden. Wel zo prettig wanneer de medewerkers ’s avonds of ’s nachts op pad gaan.

Energiezuinig

IVT heeft gekozen voor de Smart ForFour omdat het, naast een veilige en comfortabele, ook een milieuvriendelijke en duurzame auto is. Op deze manier probeert IVT een bijdrage te leveren aan een goed klimaat, nu en voor onze volgende generatie. Sommige medewerkers gebruiken hun dienstauto ook privé, en dan is het wel zo prettig dat de Smart ForFour voldoende ruimte biedt voor vier personen.

Lokale samenwerking

De leaseauto’s worden afgeleverd door autobedrijf Rüttchen Automotive B.V. in ’s-Hertogenbosch en zijn herkenbaar bestickerd door Merkx Reclame. Door een goede samenwerking tussen deze Bossche bedrijven konden de IVT leaseauto’s al in korte tijd de weg op.

IVT thuiszorg is … In Huis!

Rond 12 oktober valt bij onze cliënten van de thuiszorg de herfst uitgave van ons magazine ‘In Huis’ op de deurmat. Bent u nieuwsgierig? Lees hem dan hier online!

Next

Volg IVT op Twitter en Facebook!

Altijd op de hoogte? Volg online IVT kraamzorg (Facebook & Twitter) en IVT thuiszorg (Facebook & Twitter)!

24/7 informatie over borstvoeding

Op de website Advies Borstvoeding lees je geen fabels, maar feiten over borstvoeding.

Zorgcoöperatie Den Bosch

Gemeente ‘s-Hertogenbosch biedt ondersteuning in het huishouden voor mensen met een beperking. Met informatie

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

Ook voor een pretecho naar IVT!

IVT kraamzorg heeft een primeur. Als eerste kraamzorgorganisatie in de regio Den Bosch is het vanaf 19 juli 2011 mogelijk om bij IVT kraamzorg (Den Bosch) een pretecho laten maken. Een pretecho is een eerste, unieke kennismaking met een ongeboren kindje en bovenal ‘gewoon leuk’.

Tijdens een pretecho biedt de echoscopiste van IVT kraamzorg een unieke kijk in de wereld van het ongeboren kindje. Gedurende 45 minuten vertelt zij wat er in de buik gebeurt en wat er te zien is op het grote beeldscherm. Indien gewenst kan zij (vanaf de 19e week) vertellen of het een jongen of een meisje wordt. Geslachtsbepaling is ook mogelijk tijdens een kortere, geslachtsbepalende echo.

IVT kraamzorg heet alle zwangere vrouwen uit de regio ‘s-Hertogenbosch welkom, ook niet-cliënten van IVT kraamzorg kunnen een pretecho laten maken. Een afspraak kan zowel overdag als ‘s-avonds én in het weekend (zonder toeslag) worden gemaakt. Wanneer u vóór 30 september 2011 een afspraak maakt voor een pretecho of een geslachtsbepalende echo ontvangt een een introductiekorting. Kijk voor meer informatie en de introductiekorting op www.ivtkraamzorg.nl/pretecho

Bericht geplaatst op 30 juni 2011
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie