Menu

IVT op weg met Smarts ForFour

IVT is met haar opvallend bestickerde Smarts van verre herkenbaar. Afgelopen maandag namen medewerkers van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg hun nieuwe leaseauto in ontvangst. In de loop van maart zal het wagenpark met nog eens zestien Smarts ForFour uitgebreid worden.

Herkenning

Iedere dag doorkruisen de kraamverzorgenden en verpleegkundigen ’s-Hertogenbosch en omstreken om cliënten van zorg op maat te voorzien. Het zijn soms grote afstanden, maar met deze nieuwe leaseauto goed en bovenal veilig bereikbaar. De Smarts ForFour zijn bedrukt met de nieuwe frisse huisstijl van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg en daardoor nog beter herkenbaar voor zowel cliënten als omwonenden. Wel zo prettig wanneer de medewerkers ’s avonds of ’s nachts op pad gaan.

Energiezuinig

IVT heeft gekozen voor de Smart ForFour omdat het, naast een veilige en comfortabele, ook een milieuvriendelijke en duurzame auto is. Op deze manier probeert IVT een bijdrage te leveren aan een goed klimaat, nu en voor onze volgende generatie. Sommige medewerkers gebruiken hun dienstauto ook privé, en dan is het wel zo prettig dat de Smart ForFour voldoende ruimte biedt voor vier personen.

Lokale samenwerking

De leaseauto’s worden afgeleverd door autobedrijf Rüttchen Automotive B.V. in ’s-Hertogenbosch en zijn herkenbaar bestickerd door Merkx Reclame. Door een goede samenwerking tussen deze Bossche bedrijven konden de IVT leaseauto’s al in korte tijd de weg op.

IVT thuiszorg is … In Huis!

Rond 12 oktober valt bij onze cliënten van de thuiszorg de herfst uitgave van ons magazine ‘In Huis’ op de deurmat. Bent u nieuwsgierig? Lees hem dan hier online!

Next

Zorgcoöperatie Den Bosch

Gemeente ‘s-Hertogenbosch biedt ondersteuning in het huishouden voor mensen met een beperking. Met informatie

24/7 informatie over borstvoeding

Op de website Advies Borstvoeding lees je geen fabels, maar feiten over borstvoeding.

Volg IVT op Twitter en Facebook!

Altijd op de hoogte? Volg online IVT kraamzorg (Facebook & Twitter) en IVT thuiszorg (Facebook & Twitter)!

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

Opnieuw borstvoedingscertificaat behaald!

IVT kraamzorg heeft opnieuw het WHO/Unicef Borstvoedingscertificaat behaald. Dit certificaat staat voor de hoge kwaliteit van begeleiding die ouders wordt geboden bij het geven van borstvoeding.

10 vuistregels

Eind april hebben twee assessors van de Stichting Zorg voor Borstvoeding IVT kraamzorg beoordeeld op het naleven van de ’10 vuistregels voor het welslagen van borstvoeding’. Deze internationale eisen schrijven voor dat IVT kraamzorg o.a. moet zorgdragen voor een goed borstvoedingsbeleid, voorlichting voor a.s. ouders en (bij)scholing voor kraamverzorgenden zodat zij ouders de beste begeleiding kunnen bieden tijdens de borstvoedingsperiode, óók wanneer zich bijzondere situaties voordoen.

Kwaliteit voorop

De assessors waren onder de indruk van de bevlogenheid en deskundigheid van de kraamverzorgenden. Op de ’10 vuistregels’ scoort IVT kraamzorg maar liefst goed tot zeer goed. Dit uit zich in een stabiel borstvoedingsbeleid met een blijvende stijgende lijn in kwaliteit. Niet voor niets staat kwaliteit hoog in het vaandel bij IVT kraamzorg. Het behalen van dit certificaat is een mooie bevestiging dat IVT kraamzorg een borstvoedingsvriendelijke instelling is.

IVT kraamzorg biedt jaarlijks aan ruim 1200 gezinnen kraamzorg in de regio Midden- en Oost Brabant en de Bommelerwaard. Ruim 72% van de moeders wordt succesvol begeleid bij het geven van borstvoeding en geeft aan het einde van de kraamtijd nog steeds borstvoeding.

Bericht geplaatst op 25 mei 2012
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie