Menu

IVT winnaar Medewerkerbeleving Award 2019

“Wij vinden het niet belangrijk om een prijs mee naar huis te nemen, maar waar de Award voor staat, daar zijn wij natuurlijk wel enorm trots op. ”, aldus Marjolein Jaquet, Bestuurder van IVT. Lees verder.

IVT op weg met Smarts ForFour

IVT is met haar opvallend bestikkerde Smarts van verre herkenbaar en bovenal veilig op weg. Wel zo prettig wanneer de medewerkers ’s avonds of ’s nachts op pad gaan. De Smarts ForFour zijn bedrukt met de frisse huisstijl van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg.

Next

Volg IVT op Twitter en Facebook!

Altijd op de hoogte? Volg online IVT kraamzorg (Facebook & Twitter) en IVT thuiszorg (Facebook & Twitter)!

Op zoek naar vakantiewerk?

IVT zoekt per direct vakantiewerkers voor huishoudelijke ondersteuning bij de mensen thuis. Klik hier voor meer informatie!

Cliëntenraad zoekt versterking!

Wie zet zich samen met de Cliëntenraad in om de belangen van onze cliënten thuiszorg te behartigen? Bekijk direct de vacature.

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

Opnieuw borstvoedingscertificaat behaald!

IVT kraamzorg heeft opnieuw het WHO/Unicef Borstvoedingscertificaat behaald. Dit certificaat staat voor de hoge kwaliteit van begeleiding die ouders wordt geboden bij het geven van borstvoeding.

10 vuistregels

Eind april hebben twee assessors van de Stichting Zorg voor Borstvoeding IVT kraamzorg beoordeeld op het naleven van de ’10 vuistregels voor het welslagen van borstvoeding’. Deze internationale eisen schrijven voor dat IVT kraamzorg o.a. moet zorgdragen voor een goed borstvoedingsbeleid, voorlichting voor a.s. ouders en (bij)scholing voor kraamverzorgenden zodat zij ouders de beste begeleiding kunnen bieden tijdens de borstvoedingsperiode, óók wanneer zich bijzondere situaties voordoen.

Kwaliteit voorop

De assessors waren onder de indruk van de bevlogenheid en deskundigheid van de kraamverzorgenden. Op de ’10 vuistregels’ scoort IVT kraamzorg maar liefst goed tot zeer goed. Dit uit zich in een stabiel borstvoedingsbeleid met een blijvende stijgende lijn in kwaliteit. Niet voor niets staat kwaliteit hoog in het vaandel bij IVT kraamzorg. Het behalen van dit certificaat is een mooie bevestiging dat IVT kraamzorg een borstvoedingsvriendelijke instelling is.

IVT kraamzorg biedt jaarlijks aan ruim 1200 gezinnen kraamzorg in de regio Midden- en Oost Brabant en de Bommelerwaard. Ruim 72% van de moeders wordt succesvol begeleid bij het geven van borstvoeding en geeft aan het einde van de kraamtijd nog steeds borstvoeding.

Bericht geplaatst op 25 mei 2012
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie