Menu

IVT op weg met Smarts ForFour

IVT is met haar opvallend bestikkerde Smarts van verre herkenbaar en bovenal veilig op weg. Wel zo prettig wanneer de medewerkers ’s avonds of ’s nachts op pad gaan. De Smarts ForFour zijn bedrukt met de frisse huisstijl van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg.

IVT winnaar Medewerkerbeleving Award 2019

“Wij vinden het niet belangrijk om een prijs mee naar huis te nemen, maar waar de Award voor staat, daar zijn wij natuurlijk wel enorm trots op. ”, aldus Marjolein Jaquet, Bestuurder van IVT. Lees verder.

Next

Cliëntenraad zoekt versterking!

Wie zet zich samen met de Cliëntenraad in om de belangen van onze cliënten thuiszorg te behartigen? Bekijk direct de vacature.

Volg IVT op Twitter en Facebook!

Altijd op de hoogte? Volg online IVT kraamzorg (Facebook & Twitter) en IVT thuiszorg (Facebook & Twitter)!

Op zoek naar vakantiewerk?

IVT zoekt per direct vakantiewerkers voor huishoudelijke ondersteuning bij de mensen thuis. Klik hier voor meer informatie!

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

Servicepunt óók op zaterdag!

Vanaf mei is het Servicepunt van IVT kraamzorg iedere 2de en 4de zaterdag van de maand geopend. Aanstaande ouders kunnen dan ook in het weekend terecht voor het huren of kopen van hulpmiddelen kraamzorg en borstvoeding. Veel gevraagde hulpmiddelen zoals bedklossen en borstkolven heeft IVT kraamzorg vrijwel altijd op voorraad. Het winkeltje met leuke en nuttige artikelen voor moeder & kind doet eveneens mee aan de nieuwe openingstijden.

U bent van harte welkom:

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met IVT kraamzorg via telefoonnummer 073-6312342 of stuur een e-mail naar info@ivtkraamzorg.nl

Het servicepunt, een pluspunt van IVT kraamzorg!

Bericht geplaatst op 18 april 2012
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie