Menu

Thuiszorgwinkel

Wilt u zorghulpmiddelen op het gebied van kraamzorg of thuiszorg huren, lenen of kopen? Bezoek dan onze winkel aan de Weerdskampweg 21 in Den Bosch. Ook voor het terugbrengen van hulpmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers geven u graag persoonlijk en deskundig advies.

Next

Ontwikkelingen m.b.t. Corona

Door de ontwikkelingen rondom het Coronavirus zijn wij als thuiszorgorganisatie extra alert. Voor meer informatie volgt u onze nieuwsberichten.

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

Servicepunt óók op zaterdag!

Vanaf mei is het Servicepunt van IVT kraamzorg iedere 2de en 4de zaterdag van de maand geopend. Aanstaande ouders kunnen dan ook in het weekend terecht voor het huren of kopen van hulpmiddelen kraamzorg en borstvoeding. Veel gevraagde hulpmiddelen zoals bedklossen en borstkolven heeft IVT kraamzorg vrijwel altijd op voorraad. Het winkeltje met leuke en nuttige artikelen voor moeder & kind doet eveneens mee aan de nieuwe openingstijden.

U bent van harte welkom:

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met IVT kraamzorg via telefoonnummer 073-6312342 of stuur een e-mail naar info@ivtkraamzorg.nl

Het servicepunt, een pluspunt van IVT kraamzorg!

Bericht geplaatst op 18 april 2012
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie