Menu

IVT thuiszorg is … In Huis!

Regelmatig ontvangen onze cliënten van de thuiszorg ons magazine ‘In Huis’, een leuk blad met persoonlijke verhalen, nieuwtjes en ontwikkelingen in de thuiszorg. Bent u nieuwsgierig? Lees hier de uitgaven online!

IVT op weg met Smarts ForFour

IVT is met haar opvallend bestikkerde Smarts van verre herkenbaar en bovenal veilig op weg. Wel zo prettig wanneer de medewerkers ’s avonds of ’s nachts op pad gaan. De Smarts ForFour zijn bedrukt met de frisse huisstijl van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg.

Next

Volg IVT op Twitter en Facebook!

Altijd op de hoogte? Volg online IVT kraamzorg (Facebook & Twitter) en IVT thuiszorg (Facebook & Twitter)!

Op zoek naar vakantiewerk?

IVT zoekt per direct vakantiewerkers voor huishoudelijke ondersteuning bij de mensen thuis. Klik hier voor meer informatie!

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

Thuiszorg magazine ‘In Huis’ december

Vandaag viel bij onze cliënten de kerstuitgave van het IVT magazine ‘In Huis’ op de deurmat! Het december nummer staat weer vol met leuke en interessante verhalen waaronder het interview met boer Jos, ledenservice IVT X-tra én alle aanbieders, het inplannen van de grote schoonmaak via COG, introductie van de gastredacteuren, nieuwe collega bij IVT thuiszorg, schoenenbeleid, leuke uitjes, een uitdagende kerstpuzzel en nog veel meer!

Bent u nieuwsgierig en heeft u het blad (nog) niet ontvangen? Lees hem hier dan online.

Bericht geplaatst op 1 februari 2018
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie