Menu

IVT op weg met Smarts ForFour

IVT is met haar opvallend bestikkerde Smarts van verre herkenbaar en bovenal veilig op weg. Wel zo prettig wanneer de medewerkers ’s avonds of ’s nachts op pad gaan. De Smarts ForFour zijn bedrukt met de frisse huisstijl van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg.

IVT thuiszorg is … In Huis!

Regelmatig ontvangen onze cliënten van de thuiszorg ons magazine ‘In Huis’, een leuk blad met persoonlijke verhalen, nieuwtjes en ontwikkelingen in de thuiszorg. Bent u nieuwsgierig? Lees hier de uitgaven online!

Next

Op zoek naar vakantiewerk?

IVT zoekt per direct vakantiewerkers voor huishoudelijke ondersteuning bij de mensen thuis. Klik hier voor meer informatie!

Volg IVT op Twitter en Facebook!

Altijd op de hoogte? Volg online IVT kraamzorg (Facebook & Twitter) en IVT thuiszorg (Facebook & Twitter)!

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

Thuiszorg magazine ‘In Huis’ oktober!

Afgelopen dinsdag viel bij onze cliënten de derde uitgave van 2017 van het IVT magazine ‘In Huis’ op de deurmat! Het oktober nummer staat weer vol met leuke en interessante verhalen waaronder Dag van de Mantelzorg, een interview met KNGF geleidehonden, de winnaars van de fotowedstrijd ‘Leukste Huisdier 2017’, nieuwe fysioruimte bij de Taling, recht op cliëntenondersteuning, Opticien aan huis, leuke uitjes en een uitdagende herfstpuzzel.

Bent u nieuwsgierig en heeft u het blad (nog) niet ontvangen? Lees hem hier dan online.

 

Bericht geplaatst op 13 oktober 2017
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie