Menu

IVT winnaar Medewerkerbeleving Award 2019

“Wij vinden het niet belangrijk om een prijs mee naar huis te nemen, maar waar de Award voor staat, daar zijn wij natuurlijk wel enorm trots op. ”, aldus Marjolein Jaquet, Bestuurder van IVT. Lees verder.

IVT op weg met Smarts ForFour

IVT is met haar opvallend bestikkerde Smarts van verre herkenbaar en bovenal veilig op weg. Wel zo prettig wanneer de medewerkers ’s avonds of ’s nachts op pad gaan. De Smarts ForFour zijn bedrukt met de frisse huisstijl van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg.

Next

Volg IVT op Twitter en Facebook!

Altijd op de hoogte? Volg online IVT kraamzorg (Facebook & Twitter) en IVT thuiszorg (Facebook & Twitter)!

Cliëntenraad zoekt versterking!

Wie zet zich samen met de Cliëntenraad in om de belangen van onze cliënten thuiszorg te behartigen? Bekijk direct de vacature.

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

Uitbreiding pretecho’s op zaterdag

Vanaf mei 2012 breiden de afspraaktijden uit van ons pretechobureau met een extra zaterdag! Vanwege de grote vraag naar pretecho’s op de 2e zaterdag van de maand, wordt het nu óók mogelijk om de 4e zaterdag, tussen 10.00 en 16.00 uur, een pretecho afspraak te maken.

De mogelijkheid om wekelijks op maandag (tussen 16.00 en 21.00 uur) een pretecho afspraak te maken, zal per mei a.s. vervallen. Uiteraard vinden de reeds geplande afspraken op de maandag gewoon doorgang of worden in overleg met de cliënt eventueel verzet. Meer informatie over afspraaktijden pretecho’s, de prijzen en leuke pretecho acties vindt u op de website.

Pretecho, een unieke kijk in de wereld van uw ongeboren kindje!

Bericht geplaatst op 23 maart 2012
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie