Menu

IVT thuiszorg is … In Huis!

Rond 19 juli valt bij onze cliënten van de thuiszorg de zomer uitgave van ons magazine ‘In Huis’ op de deurmat. Nieuwsgierig? Lees hem dan hier online!

Winnaar Beleving Awards supertrots!

“Wij zijn supertrots en blij verrast met het toekennen van twee Beleving Awards door Integron ”, aldus Bram van de Langenberg, Raad van Bestuur IVT kraam- en thuiszorg. Lees verder.

IVT Zorg is… Professioneel

Medewerkers van IVT werken met hart voor de zorg én de cliënten. We investeren in de deskundigheid van onze medewerkers door middel van bijscholing. Kwaliteit staat voorop!

Next

Vakantiewerk in de thuiszorg?

IVT zoekt vakantiekrachten voor Hulp bij het Huishouden. Ben jij op zoek naar een goed betaalde vakantiebaan, bekijk dan snel onze flyer!

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch
IVT thuiszorg is … In Huis!

HBO-V stage/afstuderen

Begeleiding tijdens stage en afstuderen

IVT kraamzorg en IVT thuiszorg begeleiden ook stagiaires en afstudeerders van de opleiding HBO-V. Studenten uit alle leerjaren van de opleiding HBO-V hebben de mogelijkheid voor het lopen van stage binnen de afdeling Verpleging & Verzorging.

Meer informatie?

Meer weten? Neem contact op met de afdeling Personeelszaken via telefoonnummer (073) 720 0641 of stuur een e-mail naar vacature@ivt-zorg.nl

Alle opleidingsplaatsen zijn voor dit studiejaar al ingevuld. Helaas kunnen wij tot september 2016 geen nieuwe opleidingsplaatsen aanbieden. Vanaf mei 2016 kun je informeren naar de mogelijkheden voor het nieuwe studiejaar.

Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie