Menu

IVT winnaar Medewerkerbeleving Award 2019

“Wij vinden het niet belangrijk om een prijs mee naar huis te nemen, maar waar de Award voor staat, daar zijn wij natuurlijk wel enorm trots op. ”, aldus Marjolein Jaquet, Bestuurder van IVT. Lees verder.

IVT op weg met Smarts ForFour

IVT is met haar opvallend bestikkerde Smarts van verre herkenbaar en bovenal veilig op weg. Wel zo prettig wanneer de medewerkers ’s avonds of ’s nachts op pad gaan. De Smarts ForFour zijn bedrukt met de frisse huisstijl van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg.

Next

Cliëntenraad zoekt versterking!

Wie zet zich samen met de Cliëntenraad in om de belangen van onze cliënten thuiszorg te behartigen? Bekijk direct de vacature.

Volg IVT op Twitter en Facebook!

Altijd op de hoogte? Volg online IVT kraamzorg (Facebook & Twitter) en IVT thuiszorg (Facebook & Twitter)!

Op zoek naar vakantiewerk?

IVT zoekt per direct vakantiewerkers voor huishoudelijke ondersteuning bij de mensen thuis. Klik hier voor meer informatie!

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

Wijkverpleegkundige weer in de buurt

IVT thuiszorg en Brabant Zorg starten samen in de wijk ’s-Hertogenbosch West het project Zichtbare Schakel. Drie à vier wijkverpleegkundigen gaan de schakel vormen tussen buurtbewoners, de huisarts en diverse organisaties op het gebied van zorg, welzijn en wonen.

Met subsidie van de overheid voor de komende twee jaar kan het project Zichtbare Schakel nu geïntroduceerd worden in de wijk Den Bosch West. Het project past goed in de toekomstplannen van IVT thuiszorg die bezig is haar werkzaamheden de komende jaren meer wijkgericht in te richten.

De wijkverpleegkundigen fungeren als loketfunctie waar bewoners kosteloos hun (zorg)vraag kunnen stellen en zij verwijzen, indien nodig, de bewoners door naar de juiste organisatie of zorg/hulpverlener. Het doel is om de gezondheidssituatie in de wijk te verbeteren. De wijkverpleegkundigen hebben direct contact hebben met de bewoners bijvoorbeeld thuis of tijdens een spreekuur in het wijkcentrum. Op deze manier is de toegankelijkheid om hulp te vragen laagdrempelig voor de bewoners. Eventuele problemen in de wijk kunnen daardoor tijdig worden voorkomen en de zorg kan beter worden afgestemd.

IVT thuiszorg zal zich voornamelijk richten op de doelgroepen kwetsbare ouderen en chronische zieken, multiprobleem gezinnen, allochtonen en jeugd. Het project loopt tot eind 2012.

Bron: IVT kraam- en thuiszorg
Bericht geplaatst op 17 december 2010
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie