Menu

IVT thuiszorg is … In Huis!

Regelmatig ontvangen onze cliënten van de thuiszorg ons magazine ‘In Huis’, een leuk blad met persoonlijke verhalen, nieuwtjes en ontwikkelingen in de thuiszorg. Bent u nieuwsgierig? Lees hier de uitgaven online!

IVT op weg met Smarts ForFour

IVT is met haar opvallend bestikkerde Smarts van verre herkenbaar en bovenal veilig op weg. Wel zo prettig wanneer de medewerkers ’s avonds of ’s nachts op pad gaan. De Smarts ForFour zijn bedrukt met de frisse huisstijl van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg.

Next

Volg IVT op Twitter en Facebook!

Altijd op de hoogte? Volg online IVT kraamzorg (Facebook & Twitter) en IVT thuiszorg (Facebook & Twitter)!

Op zoek naar vakantiewerk?

IVT zoekt per direct vakantiewerkers voor huishoudelijke ondersteuning bij de mensen thuis. Klik hier voor meer informatie!

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

Winnaar Beleving Awards supertrots!

IVT kraam- en thuiszorg verrassende winnaar van twee Beleving Awards Integron

“Wij zijn supertrots en blij verrast met het toekennen van twee Beleving Awards door Integron”, aldus Bram van de Langenberg, Raad van Bestuur IVT kraam- en thuiszorg.

Voor de achtste keer reikt Integron haar Beleving Awards uit aan organisaties die het beste presteren op het gebied van medewerker- en klantbeleving. Op dinsdag 16 mei hebben een aantal organisaties een prijs in ontvangst genomen bij de Hotelschool in Den Haag. IVT kraam- en thuiszorg is in het trotse bezit van twee Medewerkerbeleving Awards.

Prijs

Bedrijven die in 2016 bij Integron een medewerker-, klant- of intern onderzoek uit lieten voeren, maakten kans om genomineerd te worden. Integron voerde in opdracht van IVT kraam- en thuiszorg het medewerkeratevredenheidsonderzoek uit met mooie resultaten waardoor IVT twee Awards in de wacht sleepte. De eerste Medewerkerbeleving Award is gewonnen voor het beste medewerkerstevredenheidsonderzoek in de categorie (semi) publieke sector. De tweede Award betreft “Meest aanbevolen door medewerkers”. Bram van de Langenberg: “Vooral op de tweede Award zijn we trots. Het zegt iets over de grote mate van betrokkenheid van onze medewerkers. Zij zijn en blijven het goud van onze organisatie.”

IVT kraam- en thuiszorg

IVT kraam- en thuiszorg is in 1990 opgericht en heeft sindsdien veel ontwikkelingen doorgemaakt. Met ruim 27 jaar ervaring is zij één van de grootste lokale zorgaanbieders in ’s-Hertogenbosch en omstreken. Zij biedt een breed zorgaanbod bestaande uit Kraamzorg, Hulp bij het Huishouden en Verpleging & Verzorging. Per 1 januari 2017 zijn de activiteiten opgesplitst in Stichting IVT kraamzorg en Stichting IVT thuiszorg.

Integron

Integron is een toonaangevend onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van klantbeleving, medewerkerbeleving en intern klantonderzoek. Integron heeft ruim 300 organisaties onderzocht naar tevredenheid onder klanten en medewerkers in 2016. Bedrijven met de beste scores zijn uiteindelijk als winnaars geselecteerd. Andere winnaars zijn o.a. Asito, Lantor en Hogeschool IPabo. Meer informatie vindt u op www.belevingawards.nl.

Bericht geplaatst op 23 mei 2017
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie