Menu

IVT thuiszorg is … In Huis!

Regelmatig ontvangen onze cliënten van de thuiszorg ons magazine ‘In Huis’, een leuk blad met persoonlijke verhalen, nieuwtjes en ontwikkelingen in de thuiszorg. Bent u nieuwsgierig? Lees hier de uitgaven online!

IVT op weg met Smarts ForFour

IVT is met haar opvallend bestikkerde Smarts van verre herkenbaar en bovenal veilig op weg. Wel zo prettig wanneer de medewerkers ’s avonds of ’s nachts op pad gaan. De Smarts ForFour zijn bedrukt met de frisse huisstijl van IVT kraamzorg en IVT thuiszorg.

Next

Op zoek naar vakantiewerk?

IVT zoekt per direct vakantiewerkers voor huishoudelijke ondersteuning bij de mensen thuis. Klik hier voor meer informatie!

Volg IVT op Twitter en Facebook!

Altijd op de hoogte? Volg online IVT kraamzorg (Facebook & Twitter) en IVT thuiszorg (Facebook & Twitter)!

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

Zomer uitgave IVT ‘In Huis’

Rond 19 juli valt bij onze cliënten de zomer uitgave van het IVT magazine ‘In Huis’ op de deurmat! Het juli nummer staat weer vol met leuke en interessante verhalen waaronder het interview met de jonge Nadia die kampt met fibromyalgie. Ook leest u meer over de diensten van onze nieuwe partners Langer Thuis (fysio- & ergotherapie) en Gight (het Gidslicht) m.b.t. de ledenservice IVT X-tra. Of wat dacht u van een leuke activiteit? Meld u snel aan voor de gratis workshop ‘Kleuranalyse’, de Nazomercruise over de Rijn of de IVT Filmclub. En bent u op zoek naar een elektrische fiets? Meld u dan aan voor een proefrit op 24 augustus (locatie IVT)! En naast onze uitjes kunt u ook weer genieten van een uitdagende puzzel.

Bent u nieuwsgierig? Lees hem hier dan online.

Bericht geplaatst op 13 juli 2018
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie