Menu

Thuiszorgwinkel tijdelijk gesloten

Uit voorzorgsmaatregelen omtrent het Coronavirus is onze thuiszorgwinkel tijdelijk gesloten. Wel gaat onze uitleen, verhuur en retourneren van zorghulpmiddelen gewoon door. Voor meer informatie en/of vragen kunt u bellen naar 073- 631 1300.

Next

Op zoek naar vakantiewerk?

IVT zoekt vakantiewerkers voor huishoudelijke ondersteuning  bij de mensen thuis. Klik hier voor meer informatie en aanmelding!

Ontwikkelingen m.b.t. Corona

Door de ontwikkelingen rondom het Coronavirus zijn wij als thuiszorgorganisatie extra alert. Voor meer informatie volgt u onze nieuwsberichten.

ivt kraamzorg den bosch
ivt thuiszorg den bosch

Zomer uitgave IVT ‘In Huis’

Rond 19 juli valt bij onze cliënten de zomer uitgave van het IVT magazine ‘In Huis’ op de deurmat! Het juli nummer staat weer vol met leuke en interessante verhalen waaronder het interview met de jonge Nadia die kampt met fibromyalgie. Ook leest u meer over de diensten van onze nieuwe partners Langer Thuis (fysio- & ergotherapie) en Gight (het Gidslicht) m.b.t. de ledenservice IVT X-tra. Of wat dacht u van een leuke activiteit? Meld u snel aan voor de gratis workshop ‘Kleuranalyse’, de Nazomercruise over de Rijn of de IVT Filmclub. En bent u op zoek naar een elektrische fiets? Meld u dan aan voor een proefrit op 24 augustus (locatie IVT)! En naast onze uitjes kunt u ook weer genieten van een uitdagende puzzel.

Bent u nieuwsgierig? Lees hem hier dan online.

Bericht geplaatst op 13 juli 2018
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie